Skip to content

Dagens tv-tips: Endelig en filmtittel som låter dritbra på nynorsk – Filter Film og TV

Dagens tv-tips: Endelig en filmtittel som låter dritbra på

Du har nå kommet inn på en artikkel som ble skrevet før 18. november 2013, da Filter Film og TV het Comoyo Filter og var en kommersiell blogg som ble drevet av Telenor.

NATT&DAG studentguide Oslo, vår 2015 by NATT&DAG – Issuu

Når det er vers skal du le og smile til de andre mens du vugger med og synger vilkårlige brøkdeler av ord du later som du så vidt fanger opp. Husk en vag og uinteressant hendelse som du senere

Blogg (LinselusaH)

Ja endelig tok jeg meg en tur ut med kameraet og knipset noen bilder. Har nettopp spist et fat med mosaka og nå skal eg bare chille forran tv’en og spise det som er igjen av konfektesken jeg fant liggende på stuebordet 😉 Jeg har satt sammen alle bildene jeg kunne finne på denne og den gamle bloggen min. En liten film på 5 min

NATT&DAG Trondheim mars 2010 – jentenummer – issuu.com

Som en leksjon til alle som sitter i studioet sitt og perfeksjonerer lyssetting, viser Lagerfelt hvordan man kan gjøre en god kampanje ved hjelp av et knippe dyktige assistenter, et godt team og

miamisweety – min kverdag, bilder, og någen halsprøe

Så en ambulanse som kjørte i en ræva stor fart, og stoppa opp hele trafikken. Kunne ikke helt forstå hva som hadde skjedd, bare det at det satt en mann på bakken og ambulanse teamet prøvde å få kontakt. Bruker fornuft og går videre uten å se, det blir for dumt og stå å kikke som en nysgjerrig per.

KONGEN AV BRISKEBY – Leser du mer nå, så blir du dum

Det hele er kanskje wrappet sammen som en slags sladderblogg, og kanskje var det utgangspunktet for bloggen, men det gjøres på en såpass skikkelig måte at det minner stadig mer om et bransjemagasin – slik Kampanje er for reklame-bransjen eller Rushprint for film- og tv.

Nikita <3 – Jeg heter Nikita. Jeg er veldig glad i mote og

Det er vell tanker som har surret lenge og selvfølgelig er det vondt, fordi i utgangspunktet er alt perfekt, men et gigantisk tomt rom i mellom skaper utrygghet og ubalanse. Jeg er en person som trenger nærhet og kjærlighet, og når jeg ikke får det, så forsvinner det andre litt.

Jeg har deg – Peer – SKAM (TV) [Archive of Our Own]

«Ok, nå kommer jeg,» sier han, gjør en brå bevegelse, trykker «send» antar jeg, før han ser bort på meg og smiler som om det jeg oppfordret ham til, komme og legge seg sammen med meg, plutselig åpenbarte seg for ham som et mulig og bedre scenario enn det gjeldende.

Podkaster – NRK.no – nyheter, tv og radio fra Norge og

En dag begynner hun å snakke med en dame i parken, og en veldig personlig historie om et stort tap folder seg ut mellom to ukjente mennesker. Å passe en hund er en serie om hunder og mennesker og det som oppstår mellom dem, Laget av Grete Strøm for Salongen.