Skip to content

Hvorfor går jeg ikke ned i vekt? av Sten Sture Skaldeman

Hvorfor går jeg ikke ned i vekt av Sten Sture Skaldeman

I Hvorfor går jeg ikke ned i vekt? svarer Skaldeman på de vanligste og viktigste spørsmålene han har mottatt opp gjennom årene. Boken er skrevet i den motiverende og underholdende tonen Skaldeman …

Hvorfor går jeg ikke ned i vekt? av Sten Sture Skaldeman

I Hvorfor går jeg ikke ned i vekt? svarer Skaldeman på de vanligste og viktigste spørsmålene han har mottatt opp gjennom årene. Boken er skrevet i den motiverende og underholdende tonen Skaldeman …

Spis deg ned i vekt av Sten Sture Skaldeman (Forlaget

Jeg har bare positive erfaringer med dette kostholdet – en stor takk til Sten Sture Skaldeman!” Benedikte (29), Tromsø ”Ved siden av å presentere usminkede sannheter om ledende ”slankeeksperter” og deres syn på kosthold, er boka så klar, og full av ironiske og skarpsindige betraktninger at den er en fornøyelse å lese”.

Hvorfor går jeg ikke ned i vekt? – Lydbok – Sten Sture

I dag har Skaldeman skrevet mange lavkarbo-bøker, og de mest kjente i Norge er GI-Null!, Spis deg ned i vekt og Sten Sture Skaldemans kokebok. Han holder jevnlig lavkarbo-foredrag for fulle hus i Norge og Sverige og mottar ukentlig hundrevis av brev, telefoner og e-poster av mennesker som har spørsmål om lavkarbo og vektreduksjon.

Hvorfor går jeg ikke ned i vekt? – Sten Sture Skaldeman

Han holder jevnlig lavkarbo-foredrag for fulle hus i Norge og Sverige og mottar ukentlig hundrevis av brev, telefoner og e-poster av mennesker som har spørsmål om lavkarbo og vektreduksjon. I Hvorfor går jeg ikke ned i vekt? svarer Skaldeman på de vanligste og …

Hvorfor går jeg ikke ned i vekt? av Sten Sture Skaldeman

I dag har Skaldeman skrevet mange lavkarbo-bøker, og de mest kjente i Norge er GI-Null!, Spis deg ned i vekt og Sten Sture Skaldemans kokebok. Han holder jevnlig lavkarbo-foredrag for fulle hus i Norge og Sverige og mottar ukentlig hundrevis av brev, telefoner og e-poster av mennesker som har spørsmål om lavkarbo og vektreduksjon.

Hvorfor går jeg ikke ned i vekt? | Sten Sture Skaldeman

I Hvorfor går jeg ikke ned i vekt? svarer Skaldeman på de vanligste og viktigste spørsmålene han har mottatt opp gjennom årene. Boken er skrevet i den motiverende og underholdende tonen Skaldeman …

SPIS DEG NED I VEKT STEN STURE SKALDEMAN – PDF

Uten å kjenne deg, kjære leser, tør jeg påstå at du har en masse fordommer om vektreduksjon. Det har nemlig alle jeg treffer. Jeg var fylt av fordommer selv på den tiden jeg var fet. Det er forklaringen på at jeg ikke klarte å gå ned i vekt. Hadde jeg funnet en bok som denne, hadde jeg spart år med meningsløse vektreduksjonsforsøk.

Spis deg ned i vekt – Sten Sture Skaldeman – bøker

Lavkarbo er supereffektivt for å gå ned i vekt. Forfatteren har selv båret på over 60 kilos overvekt i store deler av sitt liv. Men det var før han endelig ble klar over at slanking ikke handler om å spise mindre og trene mer, men å spise på en måte som gjør kroppen i stand til å forbrenne fett.

MØTE MED ANNIKA DAHLQVIST OG STEN STURE SKALDEMAN I …

Jeg tenkte: «Skal jeg dø, skal jeg i hvert fall ikke dø sulten.» Sten Sture Skaldeman har hatt mange mislykkede, tradisjonelle slankeforsøk bak seg. – Jeg hadde et veddemål mot min venn Håkan om hvem som ville gå mest ned i vekt.

SPIS DEG NED I VEKT – Norske anbefalinger av Sten Sture

Sten Sture Skaldeman har oppdaget fettets betydning for kroppsvekt og helse og har et viktig budskap i dagens samfunn. Det er sukker og «raske» karbohydrater som er hovedproblemet, ikke …

Spis deg ned i vekt (ebok) av Sten Sture Skal – EBOK.NO

Spis deg ned i vekt er en effektiv oppskrift for alle som vil ha maksimal fettforbrenning. Forfatteren av denne boken gikk ned 60 kilo på halvannet år! Boken er underholdende og morsomt skrevet, den gir deg motivasjon og støtte underveis.

Lavkarbo og LCHF: Skaldeman

Men med Skaldeman-mat klarer jeg det helt fint. Skaldeman er journalist og skriver klart og tydelig og går rett på sak. På spørsmål om man kan gå tilbake til «vanlig» mat etter å ha gått ned i vekt med LCHF (Low carb – High fat) svarer han «Ja, det er klart du kan, hvis du vil bli fet og sjuk igjen».

Hvorfor går jeg ikke ned i vekt? (ebok) av St – EBOK.NO

Sten Sture Skaldeman veide på sitt tyngste nesten 150 kilo. Etter å ha prøvd alt – og gitt opp – bestemte han seg for å spise det han hadde lyst til å spise: egg, bacon, rømme, smør og andre lavkarbo-matvarer som blir sett på som «usunne».