Skip to content

Vondt i hjertet

Razika – Vondt i hjertet – YouTube

Click to view on Bing3:41

Nov 21, 2011 · Director: Mona Lerche Cinematography: Zachary Galler Editor/ Colorist: Daniel DeBiasi Second Camera: Marius Hauge Second Camera: Andres Karu Lighting: Zachar

Author: Razika razika Razika

Razika – Vondt i hjertet Lyrics | Genius Lyrics

Vondt i hjertet Lyrics: Kordan skal eg forstå om eg ikkje lar deg gå? / Og kordan skal det gå bra / Om det ikkje er meg du vil ha / Og kordan skal du se / Du er den eneste som får meg til å

Vondt i hjertet — Razika | Last.fm

Watch the video for Vondt i hjertet from Razika’s Program 91 for free, and see the artwork, lyrics and similar artists. Watch the video for Vondt i hjertet from Razika’s Program 91 for free, and see the artwork, lyrics and similar artists. Playing via Spotify Playing via YouTube.

Razika – Vondt I Hjertet Lyrics | Musixmatch

Lyrics for Vondt I Hjertet by Razika. Kordan skulle eg forstå Om eg ikkje lar deg gå kordan skal det gå bra vis det ikkje er meg

Vondt i hjertet, a song by Razika on Spotify

We – and our partners – use cookies to deliver our services and to show you ads based on your interests. By using our website, you agree to the use of cookies as described in our Cookie Policy.

Music Duration: 3 min

Vondt i hjertet by Razika on Amazon Music – Amazon.com

Check out Vondt i hjertet by Razika on Amazon Music. Stream ad-free or purchase CD’s and MP3s now on Amazon.com.

Razika – Vondt i hjertet lyrics

For det var vondt i hjertet. Da jeg så deg første gangen. Og det gjør vondt i hjertet. Når jeg ser deg med en annen. Og det var vondt i hjertet. Når du mister jomfrudommen. Og du får vondt i hjertet. Når du hører denne sangen . Og når vi later som om vi lever er når vi dør.

VONDT I HJERTET CHORDS (ver 2) by Razika @ Ultimate-Guitar.Com

[Intro] A, Bm (x2) / [Verse] A Kordan skulle eg forstå Bm Om eg ikkje lar deg gå A Bm kordan skal det gå bra vis det ikkje er meg du vil ha C#m Bm koordan skal du se C#m Bm C#m du er den

Vondt i hjertet.. – Kropp og helse – Kvinneguiden Forum

Får av og til vondt i hjertet, det stikker og knyter seg og gjør innemellom såpass vondt at jeg må skjære grimase eller at det nesten gjør vondt å puste.

Vondt i brystet – Årsaker, diagnoser, råd og behandling

Vondt i brystet og brystsmerter kan være skremmende og smertefullt. Vondt i brystet kan skyldes mindre alvorlige årsaker som muskeldysfunksjon / myalgi, betennelse, nerveirritasjon i rygg og lignende – men kan også skyldes mer alvorlige problemer som hjertesykdom og lungeproblematikk.